Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 11-02-2011 10:51:55
Geldzaken & Recht

Bank schuld + losse schulden, hoe los ik het op

Ze hebben een overzicht op hun site staan, daar kun je schuldbedragen invullen en krijg je een aflossingspercentage per eiser.
vul dat eens in en kijk eens wat daar uitkomt, wellicht kun je met dat overzicht andere schuldeisers het bedrag aan laten passen zodat het allemaal betaald kan worden.http://www.deurwaarder.net/body.asp?parenttaal=nl&id=1158&moduleitemid=1153">hier

je zult toch mogelijkheid moeten vinden te `schuiven` met die schuldeisers/aflossingsbedragen of die 200 extra inkomen per maand voor dat half jaar moeten zien te generen, krantewijk, oppassen of huishouding ? als je daar tijd of mogelijkheid toe hebt.

verwacht niet dat het (door hoogte schulden) mogelijk is de schulden te bundelen in 1 lening waarmee iedereen gelijk kan worden afbetaald en je bij 1 geldverstrekker dan een vast bedrag geleend hebt/aflost, maar als je alles goed op papier hebt - informeren/proberen kun je altijd.