Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-02-2011 19:10:56
Huishouden & Energie

Bruine vlekken op de randen badkamerspiegel

Hallo tijsseling,

een beetje spiegel kan jaren mee. wij hebben in huis spiegels hangen van de vorige generatie, erfstukken dus. van een spiegel van € 468 (jawel!!!) mag je verwachten dat hij minstens 10 jaar mee gaat, ook in een badkamer. wat maakte bij aanschaf de spiegel zo duur? een dure lijst er omheen? is het glas met facetten aan de rand?

en zoals erik008 zegt, de spiegel is door jullie gevraagd voor in de badkamer, dus behoort de leverancier, keuken 3000, te begrijpen dat de spiegel dus tegen water en vocht moet kunnen. onze spiegel is een rechthoekig budget geval en onze badkamer verre van droog (er zit geen raam in) en deze spiegel doet het al 12 jaar en toegegeven, er komen aan de rand van die bruine schelp-achtige vormpjes.

je hebt 3 van de minstens 10 jaar gebruik gemaakt van de spiegel, dus mag je verlangen dat keuken 3000 repareert of tegen 70% van de nieuwprijs iets anders aanbiedt. dit laatste is de wet, maar een spiegel repareren, kan dat? ik denk van niet.

succes met de onderhandeling!
erky