Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

welcome
welcome - 14-02-2011 12:58:55
Computers & Telefonie

Tv op je pc?

Helaas is nederland een achtergebleven gebied met de ontvangst van digitale ontvangst van tv op een laptop. er zijn maar 4 zenders te ontvangen ned 1, 2, 3 en de lokale zender. zit je vlak bij de grens dan kan je de duitse of belgische zenders ook ontvangen. wat je nodig hebt is een dvb-t stick en de beste en goedkoopte was te koop bij aldi, de tevion 6430, dan krijg je er een antenne ook bij en als je windows 7 gebruikt kan je hier mee kijken en ook opnemen. er zijn ook al betere ether ontvangsten zoals in de uk, waar via de zender dvb-t2 wordt gebruikt voor hd ontvangst en er is één ontvanger voor op de markt, de "pctv nanostick t2 290e ultra compact hd digital (dvb-t2) usb 2.0".
ook wordt er in de uk de radio over dvb-t uitgezonden en ongeveer 50 tv zenders, welke je ook over jouw satelliet ontvanger kan ontvangen. dan is er ook nog inter actieve dvb-t ontvangst welke via de rode knop op de afstand bediening werkt en je kan vaak bij belangrijke sport uitzendingen zoals wimbeldon de wedstrijd kiezen welke jij wilt zien. dan is er een internet site "http://vipstand.net" waar je gratis voetbalwedstrijden kan volgen.