Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

natascha_4810687
natascha_4810687 - 14-02-2011 13:14:53
Huishouden & Energie

Verschil in matrassen [koudschuim / binnenvering]

Hier nog iemand met erge rugklachten...
m'n matras op een gegeven moment moeten vervangen omdat ik er niet meer op kon liggen, werd de pijn alleen maar erger. heb toen een latex matras gekocht maar enkele jaren later was dat ook niet optimaal meer.
na een nachtje op een tempur matras geslapen te hebben (logeren) ging er een wereld voor me open! de pijn trok weg terwijl ik op bed lag, was echt geweldig! nu was tempur voor mij onbetaalbaar, maar heb toen een matras besteld bij medicomfort: http://www.medischmatras.nl/ --> deze verschillen iets van tempur: gootjes voor vochtafdrijving en een andere dichtheid zodat het zich sneller aan je eigen temperatuur aanpast, waar tempur dus langer harder blijft als de slaapkamer heel koud is. tempur matrassen gaan over het algemeen wel weer wat langer mee.
wel ook het op maat gemaakte kussen erbij besteld want met een normaal kussen krijg ik op dit matras nekklachten, vorige kussen was te hoog omdat ik dus nu dieper in het matras zakte.
m'n therapeute adviseerd de matrassen van medicomfort nu ook aan diverse patienten.

maar zoals eerder al aangegeven, het verschilt per klacht. m'n vader heeft ook wat aan z'n rug maar moet juist op een hard matras slapen.

ook een voordeel van het traagschuimmatras van medicomfort is dat je gratis 14 dagen kan proefslapen. normaal kan dat vaker ook wel maar dan moet je het plastic erop laten zitten. bij hun dus niet, omdat hun wel snappen dat je een matras pas goed kan testen zonder het plastic erop.

qua omdraaien is het alleen voeteneind/hoofdeind wisselen. slaap nu sinds de zomer van 2007 op deze en kan je vertellen dat ik niet verwacht ooit nog een ander type matras te willen!

ik werk overigens niet voor medicomfort hoor, ben gewoon een hele tevreden klant. service is geweldig en het matras en kussen dus ook. telefonisch goed berijkbaar en wat ik ook erg fijn vond is dat ze het matras dus gratis komen bezorgen en voor je op bed leggen, wel zo handig voor iemand met rugklachten ;-)