Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

quantas
quantas - 17-02-2011 00:31:40
Computers & Telefonie

Let op: online t-mobile saldo wijkt af van werkelijk

Als je al moet leven met saldo controleren want dat je anders al meer moet betalen dan moet je een prepaid pakken heel erg simpel.

het is niet realtime en is afhankelijk van diverse factoren, dus er op voorhand blind op varen dat je binnen je bundel zou zitten is gewoon een utopi.

dus al zou het maar 3 dagen achterlopen wat heel goed kan dan zou je dus ook al over je bundel zijn heen geweest dus conclusie is gewoonweg je moet jezelf in de hand houden en kan je dat niet moet je prepaid bellen.

je vergelijk met salaris gaat niet op daar erbij het salaris duidelijk staat afhankelijk van ervaring etc.

met beltegoed staat er indicatief, en dat het niet rtealtime is en excl servicenummers etc, dus als jij op de 4e nog 1 euro had en flink belt en sms verstuurd staat dat op de 5e nog zo tot het bijgewerkt is.
wie belt er vet overheen jijzelf, dus kijk eerst eens in de spiegel en geef dan een ander de schuld.

en nee ik heb geen frustratie daarmee ik kijk er niet eens op ik heb mezelf wel in de hand en als ik meer moet betalen dan is dat zo.
de provider belt niet voor mij dat doe ik geheel zelf, blind moeten varen op een indicatie betekent gewoonweg dat je beter prepaid kan gaan bellen.