Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-02-2011 15:37:34
Winkels & Webshops

Hema luxe lunch bon

Aanvulling:

is inderdaad van de hema: ook uit de serie lekker weg:

een heerlijke lunch op een locatie naar keuze voor 2 personen.
32.00

dit arrangement gaat als warme broodjes over de toonbank. en dat is niet zomaar. speciaal voor jou zocht hema de leukste locaties om eens lekker luxe samen te lunchen. heb je trek in een soepje? een heerlijke salade of pasta? of houd je het bij een lekker belegd broodje? een glas jus d’orange, en een kop koffie of thee maken het helemaal af. en dat allemaal in een doosje.

stroom rotterdam, rotterdam
stroom rotterdam is een trendy restaurant en tevens hip design hotel dat gevestigd is in een voormalige elektriciteitscentrale. in het restaurant vallen vooral de vrolijke kleuren en de superstrakke inrichting op. boven de bar hangen kleine spiegeltjes en in de ‘kitchen’ ziet u hoe de koks werken.

er is dus duidelijk ergens iets 'fout' gegaan.

met vr.gr.