Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-02-2011 09:47:32
Auto & Vervoer

Ov-chipkaart

Nbw,

zoals elke verandering, ontkomt ook de ov-chipkaart niet aan veel kritiek. ik weet nog goed dat jaren geleden de strippenkaart werd ingevoerd, er werd net zo op gereageerd als op deze chipkaart.
ik kan nu al voorspellen als over een jaar of 10 een nieuwe manier wordt gevonden om het reizen per openbaar te betalener weer heel veel kritiek komt.

en wat het kraken betreft: de strippenkaart werd ook gekraakt met behulp van mat plakband vooraf op de plek te plakken waar de stempel kwam. na afloop van de rit even het plakbandje verwijderen en weg was het stempel.
het blijft op welke manier dan ook strafbaar om dit soort dingen te doen.

kijk, als er over een aantal jaren weer een nieuwe "openbaarvervoer-kaart" komt even op deze site en zie hoe positief de mensen over de ov-chipkaart denken.

bassie