Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 18-02-2011 11:02:28
Huishouden & Energie

Nem opzeggen? ik zeg doen!

Het mag duidelijk zijn dat de nem zich bezig houdt met dubieuze praktijken. in de eerste plaats zijn ze zeer agressief ten opzichte van de concurrentie en gebruiken ze nationaal-socialistische methodes om concurrenten die in handen zijn van buitenlandse investeerders te beconcurreren. juist de grote schaalwerking van buitenlandse eigenaren van onze energieleveranciers geven garantie op de laagste prijzen.
heel sneaky geven ze wat voorbeelden, maar als je een beetje goed kijkt zie je dat ze suggereren dat het voordeel per jaar kan worden verdiend, terwijl het een bedrag betreft dat je in drie jaar terug zou verdienen. stel dat dit waar is, dan is de korting hooguit zo'n 60 euro per jaar tot 20 per jaar (afhankelijk van met wie u wordt vergeleken). kijk je dan naar de vastrechttarieven e.d. dan blijft er van zo'n vergelijkend voordeel al bijna helemaal niets te verwachten.
niet voor niets is de nem voortdurend in de kijker door negatieve uitingen. bezint eer ge begint en projecteert u het werkwoord "doen" maar op alles wat u wilt, maar niet op het overstappen naar de nem. oplichters.