Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-02-2011 22:17:56
Computers & Telefonie

Pretium

Freunde und freundinnen,

(das 'liebe' unterlass ich jetzt nur, weil keiner mir antwortet) er is nieuws. zie http://tweakers.net/nieuws/72728/tros-hoeft-forum-niet-te-censureren.html">hier en http://www.rechtspraak.nl/ljn.asp?ljn=bp4605">hier. het tros radar forum waar ik vanwege mijn verleden door de nachkriegerischen wioderstandsbewegung ben verbannen, is onderwerp van een gerechtelijke procedure. dat zie ik er hier voorlopig niet van komen. pretium eiste blijkbaar dat de tros het pretium telecom onderwerp op het forum zou sluiten en berichten zou censureren op laster. dat was overigens pas nadat ik verbannen was in april 2009.

dat kan ook niet anders want ik heb pretium nooit belasterd. ik sprak slechts de waarheid.

de rechter heeft de eis om het forum te censureren afgewezen, maar hij heeft wel een andere eis van pretium toegewezen dat tros de volledige opnamen van de undercoveractie in september 2008 bij het callcenter van pretium moet overhandigen. wat pretium daarmee wil, is mij een raadsel (afgezien van het feit dat zij inmiddels ruzie heeft met dat callcenter, zie http://www.rechtspraak.nl/ljn.asp?ljn=bn2760">hier).

de hele pretium geschiedenis maakt wel heel doordringend duidelijk, dat het in nederland met de bescherming van consumenten tegen telepiraterij zeer zeer slecht is gesteld. het ministerie van economische zaken "herkende zich niet" vorig jaar in mijn http://herrdoktoroetker.angelfire.com/connexie_10_2009.pdf">kritiek op de kwaliteit van 'haar' wetgeving. aber jetzt können nur noch die richtig verbohrte käseköpfe diese wahrheit leugnen!

gesundheit!
herrdoktoroetker