Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 19-02-2011 15:52:05
Geldzaken & Recht

Kieskeurig weigert mijn review te plaatsen

Dat is onzin, staan ook niet-positieve reacties.

dus of jou reactie kon niet door de beugel of je klacht was niet gegrond

in welk geval een ondernemer recht heeft aan te geven dat dit/er iets niet klopt/niet terecht is en het probleem wel te willen oplossen daar ze zich daar niet kunnen verdedigen als er onterechte dingen worden geplaatst, winkel wordt ook beoordeeld door kieskeurig zelf en gekeken of hij zich aan de regels houd anders treffen ze zelf maatregelen.
er worden al genoeg (vaak) onterecht klachten over oplichters en dat soort kul het internet op geslingerd tegenwoordig terwijl het dan aan klant zelf blijkt te liggen die rechten denk te hebben zonder verplichting of de voorwaarden niet gelezen heeft.... dus dat ze niet klakkeloos alles maar aannemen daar vind ik niets verkeerd aan.......