Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

erasares
erasares - 20-02-2011 16:00:59
Computers & Telefonie

Vista boot manager

@edrick3
bedankt voor je mooie en uitgebreide uitleg...maar dit is niet echt helemaal wat ik wil en bedoel. en al helemaal niet het formatteren van welke partitie dan ook om danwel xp danwel vista te wissen. er lopen nogal wat programma's onder de beide os-en. van wissen van welke partitie dan ook kan dan ook geen sprake zijn. wat ik wil is dat ná het eerste normale opstart menu waarin vista en xp en een herstel optie voor vista staan, er geen tweede meer verschijnt waarin 1) xp (plus een 2) hersteloptie staan) staat die er dan ook nog 25 seconden over doet om op te starten..
op de c schijf is er een map 0boot bij gekomen. als ik die hernoem (want wissen kan altijd nog) .. dan start er helemaal niets meer op... dan moet ik met een ultimate boot cd de boel herstellen...
het probleem is dus eigenlijk het tweede bootmenu....dat is overbodig en kan dus "gewoon" weg.

mvrgr