Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hartevrouw - 21-02-2011 14:29:33
Voeding & Gezondheid

Tanden bleken

Naarmate je ouder wordt worden je tanden geler en wordt het tandglazuur broser. nergens staat tot nu toe te lezen of bleken het tandglazuur broser maakt.
ik vraag me af of het glazuur van kunstanden zoals bruggen en kronen, ook op dezelfde manier te bleken zijn als je eigen tanden anders krijg je nog meer verschil in kleur dan je normaal al hebt.
een uitmuntende tandpasta om je tanden een of twee tinten lichter te maken is forever briht tootghel,met aloë vera en bijenpropolis. poetsen met deze tandpasta dan verzorg je ook meteen op de beste manier je tandvlees en heb je geen last meer van tandplak vanwege de aloe vera en de bijenpropolis.

bijenpropiolis is een natuurlijk antibiotica die de schadelijke bacteriën uitschakelt maar de goede laat leven.

onafhankelijke laboratoriatesten hebben de kracht van deze tandpasta bewezen. je kunt het resultaat van de tsten op internet opzoeken. jaren geleden deed riders digest een onderzoek naar alle tandpasta die in zwitserland op dat moment op de markt waren en deze tandpasta kwam al beste uit de bus. ik poets er al 12 jaar mijn tanden mee tot volle tevredenheid.