Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jossy
jossy - 21-02-2011 16:18:18
Voeding & Gezondheid

Tanden bleken

[quote=mar60 schreef op maandag 21 feb 2011, 13:10]echt een absurd bedrag die 700 €, niet doen.
de enige redelijk milde rustige manier om de tanden te bleken is bij de tandarts een bitje te laten vervaardigen en daarin met bleek materiaal wat je mee krijgt van de tandarts gewoon thuis op de bank voor de tv bijvoorbeeld ongeveer 1 a 2 uur per keer met het bitje in de tanden te bleken.
kosten met materiaal 250€.
je krijgt de tanden nooit spierwit maar moet je dit ook niet willen want is dat absoluut niet natuurlijk.
drink je thee koffie rode wijn en rook je dan moet je dat voorlopig laten want heeft het bleken geen zin.
wat het bleken op langer termijn met je gebit doet is nog steeds niet bekend, zeker het bleken met een lamp is vrij agressief en kan vervelende klachten geven.
bleken moet je eigenlijk alleen doen om je tanden wat op te frisse.
een zonnebank kuur kun je natuurlijk ook eerst overwegen.

groetjes en succes een tandartsassistente


hoezo een "een zonnebank kuur kun je natuurlijk ook eerst overwegen."? die vat ik even niet? als je verstandig bent overweeg je dat niet eens: nooit doen! dat is toch al lang bekend?

er zijn mensen die van nature geen spierwitte tanden hebben. dus is opfrissen voor een heleboel mensen de enige optie waarschijnlijk.
een vriendin van mij heeft haar gebit laten bleken met een laserlamp, bij een tandarts, ze heeft dagenlang een soort elektrische schokjes in haar mond gevoeld.
ik poets met parodontax whithening sinds kort (gebruikte altijd gewone parondontax) en ik heb niet die perfecte hollywood en/of modellen lach maar het kan er wel mee door hoor. en perfect word ik toch niet (meer). :)