Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 21-02-2011 17:35:12
Voeding & Gezondheid

[edit] en misleiding van puresential:

--4. een bestelling herroepen
u kunt de overeenkomst binnen 7 werkdagen na ontvangst van het proefpakket zonder opgaaf van reden ontbinden. na definitieve totstandkoming van de overeenkomst ontslaat retourzending u niet van uw betalingsverplichting--

--actie voorwaarden acai slim pakket
het gratis acai slim proefpakket bevat een gripzakje met daarin 6 acai slim capsules en wij brengen hiervoor eenmalig € 2,99 verzendkosten in rekening. ongeveer veertien dagen na ontvangst van het proefpakket ontvang u het eerste kwartaalpakket, met daarin voldoende acai slim capsules voor een kwartaal. het kwartaalpakket omvat 3 gripzakjes met daarin 30 acai slim capsules per gripzakje . zowel het proefpakket als het kwartaalpakket passen door de brievenbus.
u betaalt hiervoor slechts € 16.50/maand (inclusief verzendkosten per kwartaal). alle prijzen zijn inclusief btw. de betaling geschiedt per kwartaal via automatische incasso.
de bestelling kan geannuleerd worden tot zeven werkdagen na de datum waarop je proefpakket is ontvangen zonder opgaaf van reden. in dat geval brengen wij u geen kosten in rekening, behalve de verzendkosten van € 2,99, en mag je het proefpakket houden.
de periodieke verzending geldt tot wederopzegging vooraf waarbij je alleen rekening hoeft te houden met de opzegtermijn van veertien dagen na de datum van de begeleidende brief van uw laatste zending.--(actie) voorwaarden !

staat er toch echt allemaal duidelijk genoeg in de voorwaarden die je zonder probleem of zonder iets te hoeven bestellen kunt lezen onderaan de pagina..........