Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tucker
tucker - 22-02-2011 16:53:06
Geldzaken & Recht

Contant betalen verdwijnt supermarkt

Ik vind het wel degelijk een issue. er zijn nl. mensen die maar net rond kunnen komen en die halen aan het begin van de maand precies genoeg geld van de bank om de wekelijkse boodschappen te kunnen doen. dat kan niet anders, want doordat ze hoge vaste lasten hebben die automatisch worden afgeschreven staat er aan het eind van de maand meestal geen geld meer op hun rekening. als deze mensen ook aan het eind van de maand willen eten dan is pinnen voor hen dus niet te doen. en een creditcard is in hun geval helemaal uit den boze, zo die al geaccepteerd zou worden in een supermarkt (wat me sterk lijkt).

=tp schreef op zondag 20 feb 2011, 20:16:=newton schreef op zondag 20 feb 2011, 20:12: zover ik weet kan in elke (grote) supermarkt met een creditcard betaald worden

alleen bij dirk, dirkson en bas van der heijden.
betalen met creditcard zorgt voor extra kosten voor de winkelier.
en aangezien elk dubbeltje al omgedraaid moet worden zie ik dit zker niet veranderen

en volgens mij worden de meeste boodschappen al via pin betaald, dus: non-issue!