Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
charon - 22-02-2011 20:42:38
Geldzaken & Recht

Kieskeurig weigert mijn review te plaatsen

Beste raapsteel,
www.kieskeurig.nl staat bekend als een site met betrouwbare en uitgebreide productinformatie. deze informatie wordt aangeleverd door de fabrikanten en/of leveranciers. ze willen ons als consument doen geloven dat ze onafhankelijk zijn.
eerlijk gezegd betwijfel ik dit ten zeerste. immers er moet betaald worden om op de site van kieskeurig vermeld te kunnen worden. er is sprake van een soort abonnementssysteem. het aantal clicks en/of verkochte producten speelt een rol in hun succes. dit zou dus ook de reden kunnen zijn dat kieskeurig zich liever neutraal opstelt. negatieve reacties van klanten is nu eenmaal geen lokkertje om nieuwe klanten te winnen. zoek je een product dan is het aan te bevelen om ook andere vergelijkingssites te raadplegen.

charon