Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 24-02-2011 09:15:59
Voeding & Gezondheid

Verplichte ziektekosten door de strot gedrukt van 150000 onverzekerend

[quote=nbw schreef op donderdag 24 feb 2011, 01:14]kan de vraagsteller wel begrijpen wanneer hij/zij bedoeld dat een hele dikke vette toplaag alleen maar verdiend van de commercie in de zorg zonder bezig te zijn met de zorg zelf. misschien is de vraagsteller een gemoedsbezwaarde. ja die bestaan en weigeren te betalen omdat hun overtuiging is dat alleen god beslist over leven en dood en zo ook ziekte. misschien zijn dat die 150.000 onverzekerden.en dat mag in onze wetgeving. toetsing is onmogelijk.





wat die toplaag verdient valt overigens in het niet bij wat het zorgpersoneel verdient (artsen en verpleegkundigen). een beetje arts verdient meer dan een directielid, maar er lopen wel veel meer artsen rond in een ziekenhuis. als de directie voor niets zou werken zou dit maar eem fractie schelen op de totale begroting.