Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 24-02-2011 09:53:14
Geldzaken & Recht

Kieskeurig weigert mijn review te plaatsen


@raapsteel:

wel eens van 'nettiquette' gehoord? niet alles is in regeltjes gevat, maar dat wil niet zeggen dat je dan ook maar alles kunt doen wat niet in de regeltjes staat. als ik op een engels forum opeens een vraag in het nederlands stel, dan wordt dat ook niet gewaardeerd en ik heb wel eens gezien dat zo'n nederlandse post gewoon werd verwijderd.
en ja, dit is een nederlands forum, gericht op nederlandse consumenten/consumentenzaken en alles aan de website is 'nederlands' en daar 'hoor' je je dan ook naar te gedragen. dat hoeft niet in regeltjes te staan (al zou het blijkbaar wel moeten omdat sommigen dat niet (willen) begrijpen).

en wel heel toevallig dat je ook écht engelstalig bent, is het niet? msjazg schreef dat hij/zij dat in je profiel had gelezen, maar daar staat helemaal niets over. toch wel vreemd.
en nu schijn jij ineens te 'weten' dat het een 'zij' is? spelen jullie soms samen onder één hoedje? of werk je toevallig zelf met 'meerdere accounts'?

hoe langer dit topic duurt des te ongeloofwaardiger wordt de hele 'vraag'....

freya