Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tommir
tommir - 24-02-2011 18:22:42
Geldzaken & Recht

Lenen met halfjaar-contract

[quote=mahadma schreef op donderdag 24 feb 2011, 18:11]eén advies: niet doen!

waarom? aan je familie kan je alles uitleggen en afspraken mee maken (moet je je wèl aan houden, zeker moreel gezien) en rekenen geen rente, als je twee betalingen even niet kan doen, krijg je geen bkr notitie, geen aanmaningen en geen extra kosten, mits je dat eerlijk zegt en je beloftes nakomt.

ervaring leert vele mensen, dat er na lening 1 lening 2 volgt lening 3 en voor je het weet heb je veel schulden, met alle problemen van dien.

probeer gewoon even "pas op de plaats" te maken, los af zoals afgesproken. geduld levert geld (besparing rente) op. zeker met jullie risicovolle financiele situatie.

groet, mg.

je hebt wel gelijk, maar ik moet erbij zeggen, we hebben de laatste tijd al een moeizame band met zijn familie, ik wil van hun eigenlijk gewoon niet meer afhankelijk zijn, dan maar rente betalen...