Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-02-2011 17:51:59
Computers & Telefonie

Ziggo, niets dan ellende

Zo juist heb ik eindelijk iets van ziggo gehoord dat een mijnziggo overzicht heeft gestuurd. geen info over de facturen helaas, maar alleen een opsomming van de producten die ik afneem. “reden van verzending: wijziging” staat erbij en datum van die wijziging 19 februari.

volgens dit overzicht heb ik nooit een alles in een gehad maar altijd een z1 tv en z3 internet en geen telefoon. dus ging ik op zoek naar bewijzen dat dit niet juist was, om te beginnen de gegevens van de oude provider die geen telefoonkosten meer in rekening zou moeten brengen.

maar dat doen ze wel !#$%^, krijg nou wat.
nog steeds betaal ik 25 euro per maand voor een service die per 8 augustus 2010 (dat was de eerst mogelijke opzegdatum na mijn verhuizing) door ziggo zou zijn opgezegd. dat is nu pas 8 april mogelijk, dus deze grap kost me 200 euro plus een paar tientjes voor het uren lang bellen met 1200 dat bij nader inzien toch niet gratis was.

niet alleen dat, bij een z3 abonnement moet je wél de monteur betalen, dus als ik niet kan aantonen een alles in een te hebben besteld is hun rekening voor wat dat betreft terecht. in de bevestigingsbrief van ziggo staat helaas niets vermeld en het enige bewijs dat ik heb is de brief die je van de monteur krijgt, waaruit blijkt dat ook de telefoon is "geïnstalleerd". kennelijk was op dat moment die fout nog niet in hun administratie geslopen. ik ben enorm benieuwd wat er vóór de wijziging in stond*. en wie werken er eigenlijk nog op een zaterdag en waarom duurde het een week voor die wijziging werd verzonden?

natuurlijk ga ik geen z1 en z3 nemen voor 64.80 per maand en apart nog 25 euro voor de telefoon betalen als ik alles in een voor 65.50 kan krijgen en dan de verhuizing en monteur -samen bijna 100 euro- gratis zijn. hopelijk begrijpen ze dat bij ziggo ook en worden ze nu eindelijk redelijk.




* het productoverzicht bestaat uit 4 onderdelen en per onderdeel staat wat van toepassing is:
1. alles in een >> blanco
2. televisie >> z1
3. internet >> z3
4. telefonie >> blanco
erg veel kun je hier niet aan veranderen.
tv en internet heb ik in ieder geval; of er zat nog apart telefonie bij of het was een alles in een.