Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 26-02-2011 19:45:42
Geldzaken & Recht

Contant betalen verdwijnt supermarkt

[quote=shera schreef op donderdag 24 feb 2011, 21:57]ik hoop niet dat het contante betalen afgeschaft word.


dat hoop ik zeker ook niet.
je zult wel zien dat betalen met contant geld steeds duurder zal worden en daar verzet ik me tegen.

[quote=shera schreef op donderdag 24 feb 2011, 21:57]ten tweede, toen 2 weken geleden er bij geen 1 kassa gepint kon worden omdat er storing was, kon ik heerlijk contant betalen terwijl andere mensen hun karretje lieten staan om op een later tijdstip terug te komen.


vooral bij het tanken heb ik al een paar keer storingen meegemaakt. dan is contant geld opeens wel erg welkom :-)

[quote=shera schreef op donderdag 24 feb 2011, 21:57]
ten derde heb gooi af en toe geld wat ik dan over hou in een potje en zo kan ik af en toe iets leuks kopen.


he, dat doe ik ook en ik heb inmiddels wel flink wat potten staan, want sinds de invoering van de euro heb ik ze niet meer ingeleverd. flinke pot dus voor de slechte tijden...

[quote=shera schreef op donderdag 24 feb 2011, 21:57]en ik vind het toch een raar gegeven, zonder complottheorieen, dat dan elke uitgave die ik doe navolgbaar is. onze regering kennende zullen ze daar in de toekomst net zoals bijv met afluisteren van telefoons


ik maak me meer zorgen om wat banken van m'n uitgaven weten en wat ze met die gegevens doen. veel banken zijn immers tevens verzekeraar. als banken dan zien waar ik veel geld aan uit geef, is dat dan geen interessante informatie voor de verzekeringstak van diezelfde bank?

[quote=shera schreef op donderdag 24 feb 2011, 21:57]ik ben er dus voor dat iedereen betaalt op de manier die hij wil.en de overheid zich daar nu eens niet mee bemoeit.


ik hoop juist dat de overheden zich er wel mee bemoeien en wel dat zij veilig stellen dat je altijd met contant geld moet kunnen betalen. dat is immers het wettige betaalmiddel.