Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sm
smstam2805 - 28-02-2011 14:26:43
Voeding & Gezondheid

[edit] en misleiding van puresential:

Ik heb hier op 17-2 een topic met hetzelfde probleem geplaatst. dat topic is inmiddels gesloten. ik neem aan vanwege de of-topic reacties en ook de respectloze manier van reageren van een aantal personen.

er zitten een aantal 'experts' op dit en andere topics: zij reageren op zoveel mogelijk topics (op zeer onvriendelijke manieren en ze houden elkaar de hand boven het hoofd...), plaatsen zoveel mogelijk reacties omdat zij daarmee 'punten' verdienen, zij komen daardoor op een hoger level. hun score wordt bijgehouden en zij worden beloond door de kassa. wat die beloning is weet ik niet, maar ik zie het als een raar soort wedstrijdje. iedere 'topreactie' ( zie onderaan elke reactie) wordt meegenomen in de score. zij worden hier 'experts' genoemd. dus als je dit woord tegenkomt weet je wat het betekend in dit verband. als je op een naam klikt van bepaalde personen die ook weer op dit topic en in mijn topic van 17-2 hebben gereageerd, krijg je dat systeem te zien.

puresential is voor mij momenteel niet meer bereikbaar, als ik hen een mail stuur, ik heb 2 mailadressen 4 x geprobeerd, maar krijg te lezen 'mail delivery system', komt hij niet aan bij pure tillers. als je onder google op hun privacybeleid kijkt kun je daar ook uit opmaken dat ze je pc kunnen blokkeren, ik weet niet precies hoe het heet en hoe het werkt, maar het is wel erg toevallig dat ik hen op geen enkele manier meer kan bereiken... dus ik ga ervan uit dat ze mn pc hebben geblokkeerd. ook een manier van zaken doen....

het zou fijn zijn als mensen die hun producten nog niet hebben geprobeerd ook de waarschuwingen lezen, want ze hebben de prijzen al weer verhoogd. een proefpakket kost nu 3,99 en het kwartaalpakket maar liefst 74,85!!! terwijl soortgelijke pillen bij andere bedrijven voor 16,99 voor een pakket van 3 maanden te koop zijn....

succes allemaal