Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-03-2011 00:02:34
Voeding & Gezondheid

Puresential onbereikbaar (?)

@ 12345

de medewerkster van het postkantoor vertelde mij dat het ook niks uit zou halen om het naar het overeenstemmende adres (van de po box) omdat het dan waarschijnlijk niet aankomt en dus ook inderdaad weggegooid geld is. dat andere adres had ik ook op internet gevonden maar wat me ook opviel is dat er veel verschillende adressen te vinden zijn van puresential, verschillende po boxen en ook nog eens verschillende kvk nummers. ik heb de kvk nummers gegoogled en die zijn wel echt geregistreerd op naam van puresential en die horen bij het adres in amsterdam max euweplein. maar ben bang dat het ook niet veel uithaalt om daar iets naar toe te sturen.
ik heb het eerste kwartaalpakket nog niet binnen gehad maar ik las er zulke rare dingen over op internet dat ik dacht kan beter meteen opzeggen en toen kwam ik er dus achter dat ze gewoon totaal niet te bereiken.
ik heb dit nu ook gemeld bij de consumentenwijzer dus even een reactie van hen afwachten en maandag ga ik naar het juridisch loket om te vragen hoe ik hier onderuit kom. zodra ik meer weet hoor je het. (je kan me eventueel ook je mailadres geven dan laat ik het via de mail weten)