Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpjpjp
jpjpjp - 07-03-2011 17:04:37
Computers & Telefonie

Kpn torenhoge rekening iphone 4 zonder instellingen voor data

Hallo allemaal.
ik heb dit geintje met telfort maar dat is al in 2007 gebeurd en natuurlijk is dat nog steeds aan de gang ben er zelfs mee naar de rechter gewest het enige resultaat is dat ik meer moet betalen ik heb namelijk verloren en het verkeerde aangevochten dus niet het data gebruik maar de hoogte van de rekening.
wat niet waar is want ik heb wel degelijk aangegeven dat er totaal geen gebruik werd gemaakt van intrernet over mobiel en toen was dat nog niet zo gewoon en bijna niemand gebruikte dat.
en ja ik had ook gewoon internet thuis dus waarom zou ik in godsnaam naar een klein beperkt schermpje gaan zitten kijken als ik op mijn laptop kan werken en internetten.
mij rekenin was 2400,- geen idee hoe ze eraan komen maar goed inmiddels zit ik aan het dubbele en heb van ellende tot nu toe maar een maandelijkse regeling getroffen want je ziet het zelfs de rechtbank geeft ze gelijk.
met hun dure advokaten etc win je niets en het gekke is ze komen nog met gespeceficeerde rekeningen ook hoe ze dat doen ??????. ik werd er hieper van dus heb uiteindelijk maar min of meer opgegeven tot dat zich wederom een kans zich voordoet om hiervan af te komen want het blijft pure diefstal.

en zo kan ik verder gaan nu weer met te hooge rekeningen waar dingen op staan die helemaal niet gebruikt zijn of totaal niet duidelijk is van waar het komt maar ook daar heb ik veel mensen horen klagen.
kortom ik zit met meer dan 4000,- telefoonkosten terwijl ze me gebeld hadden bij 600,- en ik hemin overleg heb laten afsluiten voor die mand want dat was al veel te veel .
kun je mijn verbazing begrijpen toen ik de uiteindelijke rekening kreeg .
en toen begon de lang weg !!!!!!!!!!!!!! dus wees gewaarschuwd ook u kunt dit overkomen.
gr jp