Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpjpjp
jpjpjp - 08-03-2011 13:14:31
Computers & Telefonie

Kpn torenhoge rekening iphone 4 zonder instellingen voor data

Als julie gewon eve gelezen hadden wat ik geschreven hebt kon je zien dat dit al in 2007 was en toen geloof me was een smartphoone nog helemaal niet zo gewoon en had je een ingebouwde modem etc etc maar die werd dan automatisch geconfigureerd per mail zoals altijd.
het gaat te ver om alles hier op de site uit te leggen maar als je niet alles weet moet je niet te snel oordelen.
zoals ik had gezegt heb ik nooit data gebruikt en het is toch in rekening gebracht terwijl ik in overleg bij een bedrag van 600 euro de telefoon heb laten stilliggen (afsluiten) voor die maand om hoger te voorkomen dat noemen ze afd hoogverbruik.
dus ik kan het helemaal niet hebben gebruikt .
je had helemaal geen bundels etc maar goed het schijnt dat er toch weer mensen zijn die het niet snappen of niet helemaal lezen!!.
ik ben gewoon genaaid voor een groot bedrag en wat ik ook al eerder aangaf is dat de rechter dagelijks die troep voor zich krijgt en het snel even heeft doorgenomen etc.ok schuld.
maar zo eenvoudig is het niet er moeten zelfs band opnamen van zijn want dat werd mij gevraagt of ik er toen toestemming voor gaf en bij navraag zijn die ineens verdwenen zoals een paar e.mails etc dus oordeel niet te snel en tot dat jullie het zelf een keer meemaken piepen de heren wel anders.
ik vindt het nogal onbeschoft trouwens om zo te reageren op mijn verhaal.
en ja piepen vindt je het gek met zo een rekening maar gelijk krijgen is moeilijker dan gedacht en zelfs u als klant denkt oooo die heeft het gebruikt en wil gewoon niet betalen dus ook voor oordeel .
ik vraag me og steeds af hoe ik dit moet uitzoeken tot aan de bodem want het klopt echt niet misschien is er hier iemand die er meer van weet of me kan verwijzen naar hogere instanties die daarover gaan.
en heren als jullie zulk comentaar op deze manier uiten kun je beter helemaal niets schrijven.
veroordeeld voor dat alle feiten bekend zijn dat is de algehele sfeer zoals je kunt zien ,dus is het wel heel gemakkelijk geworden voor al die maatschappijen die maar wat aan rotzooien.
in ieder geval geef ik geen comentaar meer op onbeschofte of onbeleefde antwoorden comentaren die gebruik je maar thuis in je eigen omgeving.
groet jp van den berg


ps
paketten had je nog niet alles ging toen nog gewoon per mb en was heel hoog per mb zoek dat maar eens op .