Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

natascha_4810687
natascha_4810687 - 08-03-2011 13:50:21
Voeding & Gezondheid

Professionele haarverf of de haarverf uit de drogist?

Ik verf m'n haar al meer dan 10 jaar met l'oreal, ben ik erg tevreden over.
heb wel heel lang haar (ca 85cm) maar met zo'n haarverfkwast kom ik net toe met 2 pakjes per verfbeurt als ik de hele lengte mee wil.
blond haar van mezelf en verf het altijd zwart met paarse gloed (ispahan), dus als het met de tijd weer lichter wordt, een 2e pakje extra, meestal om en om.
paar keer goedkopere merken geprobeerd, maar die dekten niet goed genoeg, werd het veel te licht naar mijn zin.
'mijn' kleur hebben ze de laatste tijd in veel winkels niet meer, maar op de markt verkopen ze het nog wel van het merk 'dc', zo'n grijze verpakking. alleen de uitgroei meng ik 1/3 tube, of voor alles een hele tube. kleur blijft langer donker dus ideaal. hebben de zelf-meng-variant maar ook kant-en-klaar verpakkingen.

heb nog nooit m'n haar laten kleuren door een kapper dus kan het niet vergelijken, maar kan je wel vertellen dat ik regelmatig complimenten krijg van mensen die ik niet ken, omdat ze m'n haar zo mooi vinden. aangezien ik m'n haar dus al meer dan 10 jaar verf en ik nog steeds regelmatig ineens hoor "oh wat heeft u mooi haar" terwijl ik in de supermarkt ofzo sta, dan zegt dat denk ik wel genoeg?