Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-03-2011 22:13:04
Huishouden & Energie

"slimme" energie meter.

Freya schreef op dinsdag 8 mrt 2011, 20:36: valerius-2 schreef op dinsdag 8 mrt 2011, 19:01: voor alsnog kunt u nog steeds weigeren. maar ja het is wel een melk koe voor de inners van meterhuur, als u weet wat die dingen kosten vanaf fabriek hebben ze al na 1 jaar winst hierop
waar baseer je die uitspraak op? denk je nu echt dat je voor die paar euro meterhuur die je per maand betaalt, na één jaar de kostprijs van zo'n slimme meter hebt opgehoest? dergelijke meters moeten aan hoge eisen voldoen. ze bezitten b.v. een hoge graad van nauwkeurigheid, om maar eens wat te noemen. je kunt zo'n meter niet vergelijken met de energiemeters die je voor een paar euro bij de bouwmarkt kunt halen.
beetje stemmingmakerij zo'n uitspraak....

freya

toevallig heb ik vandaag iemand gesproken die daar alles van weet. als jij dus beter weet moet je dat dan maar blijven geloven. je bent niet verplicht dit van mij aan te nemen. er zijn n.l. altijd nog zaken waar je denkt dat je het weet. hou het dan maar zo.