Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pavoordf
pavoordf - 09-03-2011 12:26:39
Elektronica & TV

Extra garantie wasmachine

Googlen op topgarant polis leverde het volgende op

http://www.eureko.com/impact_retail">eureco

eureko insurance ireland, dochter van eureko/achmea neemt schadebehandeling over van impact retail, moederbedrijf van it’s electronics, modern.nl en prijstopper, omdat dit bedrijf failliet is gegaan. sommige klanten hebben in 2008 en 2009 bij aankoop van hun product een verlengde garantieverzekering afgesloten bij eureko insurance ireland ltd. dit is een verzekering die een dekking geeft na afloop van de standaard fabrieksgarantie. deze bedraagt in de meeste gevallen twee jaar. schades die worden gedekt door de verlengde garantieverzekering, werden voorheen afgehandeld door impact retail. door het faillissement is deze service komen te vervallen. uw rechten uit de verlengde garantieverzekering veranderen echter niet door het faillissement. wat wel verandert, is de
schadeafhandeling. deze wordt vanaf 7 februari 2011 uitgevoerd door eureko insurance ireland.

als u schade wilt claimen op grond van uw verlengde garantieverzekering, dan kunt u contact met ons opnemen. dit doet u bij voorkeur door het webformulier in te vullen.

wilt u telefonisch contact, bel dan het speciale telefoonnummer 013 - 46 21 555. u kunt ook een brief sturen naar eureko insurance ireland inzake garantieverzekering, postbus 90106, 5000 la tilburg. vergeet niet uw factuur/polisnummer te vermelden.