Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
riyaz - 14-03-2011 13:26:01
Computers & Telefonie

Trojans

Druifje,

ik zou toch het beste adviseren om je bestanden te backuppen en gewoon je hele laptop opnieuw installeren. download daarna of koop een avg internet security. heb best wel goeie ervaringen ermee. bovendien van al die software programma's op de markt word je ook niet wijzer. elk programma beweert steeds beter te zijn.

wat ik wel vind van norton is dat het best een groot programma is en veel geheugen vreet. dat zijn mijn ervaringen althans.

en een tip, op het moment dat je je pc opnieuw hebt geinstallerd download/koop acronis true image. maak een bootcd en daarmee maak je een image van je laptop nadat je ie helemaal schoon is.

daarna moet je regelmatig je antivirus programma steeds updaten. meestal gaat ie ook automatisch als je pc/laptop vaak aanstaat. en anders gewoon handmatig updaten

zodra je laptop dan weer trager word dan kan je met de bootcd van acronis je laptop in 3-5 min opnieuw installeren. hierna kan je dan rustig verder werken waarmee je bezig was.

als je nog vragen hebt, laat me weten

hoop dat je wat hebt gehad aan mijn bijdrage