Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 16-03-2011 13:22:42
Auto & Vervoer

Buren nemen parkeerplaatsen in

[quote=de motormuis schreef op woensdag 16 mrt 2011, 12:41]sylli

als ik zo je verhalen lees kan ik maar een gevolg trekken, je hebt helaas een stel
aso's als buren. als zij zich niets aantrekken van de verzoeken van heel de buurt en alleen maar aan zich zelf denken , verder overal lak aan hebben, is het helaas niet anders.ik weet niet of het om koop- huur woningen gaat ?? want dikwijls is het zo dat als het koopwoningen zijn er een soort buurtvereniging is opgericht.dan zou er misschien via die vereniging eens gepraat kunnen worden met de buren.dan zou er misschien bereikt kunnen worden dat ze die bussen en aanhanger daar niet meer parkeren,scheelt weer een paar plaatsen.want als ook de gemeente niets wil of kan doen dan ben je inderdaad afhankelijk van het sociale gevoel van de buren,en dat ontbreekt blijkbaar bij hen.
toch veel succes ermee.


@ de motormuis

ik weet niet of dat veel uitmaakt, bij ons in de straat tenminste niet.
nu bestaat de overkant van de straat uitsluitend uit huurwoningen en aan onze kant uit koopwoningen.
zelf heb ik ook al heel vaak woorden gehad met de buren (voornamelijk de overburen) omdat ik zelf gehandicapt ben en mijn auto maar op 1 bepaald plekje kon zetten.
maar ik heb een gehandicaptenparkeerkaart (leuk woord voor galgje!) aangevraagd.
daarmee was het probleem opgelost (hoewel het wel jaloerse blikken opleverde)

@sylli

als uw buurvrouw niet meer dan 100 meter kan lopen, heeft ze gewoon recht op zo'n kaart, ongeacht of de parkeerplaatsen nu vrij zijn of niet, dat doet er niet toe.
tja........in uw geval is het helaas pindakaas, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
overigens zou ik heel graag met u ruilen! ik kan helemaal geen meter meer lopen en zou er de wereld voor over hebben om heerlijk 5 straten ver naar mijn auto te moeten lopen.
maar dat is natuurlijk vanuit mijn oogpunt.
ik kan me voorstellen dat het ergernis oplevert.
het enige waar u iets tegen kunt ondernemen is de aanhangwagen, die mag maar een bepaalde tijd op een parkeerplaats staan. (net zoals een caravan e.d.)
sterkte ermee!

vr.gr. wilma.