Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 16-03-2011 16:04:11
Auto & Vervoer

Buren nemen parkeerplaatsen in

En wat moet die wijkagent dan bemiddelen ?
de buren verzoeken enkele auto's te verkopen ?
wat een advies.
ik woon in een grote stad.
ik betaal 160 euro per jaar voor een bewoners parkeervergunning.
en ik moet nog vaak straten verderop parkeren.
wat een gezeur, die vraag.


=agapon schreef op woensdag 16 mrt 2011, 15:53: het is een deel van de openbare weg, dus mag in principe overal geparkeerd worden en maakt niet uit door wie. mijn idee hier over is dat indien er een wijkagent aanwezig is in uw buurt, deze eens te verzoeken een bemiddelings poging te doen naar zowel de gemeente als deze familie die ruim voorzien is van wagens. parkeerplaatsen zijn meestijds anderhalve parkeerplaats per woning. indien er een tekort aan parkeerplaatsen zou zijn, zou dit eventueel mee kunnen worden genomen om tot extra parkeerplaatsen te komen.
mogelijkerwijs kan er iets gedaan worden met bovenstaande, je weet maar nooit.
begrijp het probleem wel gewoon een teveel aan auto's en van geen van beide partijen kan verlangd worden om deze auto's dan maar af te schaffen om de buren parkeergelgenheid te geven.
het vuurwerk daar entegen is aso gedrag. in de gemeenteverorderingen staat overigens dat een ieder zijn eigen stoep dient schoon te houden, dus...........