Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 16-03-2011 18:46:01
Auto & Vervoer

Buren nemen parkeerplaatsen in

[quote=inekel1953 schreef op woensdag 16 mrt 2011, 15:31]beste sylli,

als iemand recht krijgt op het één krijgt zij/hij dat ook voor het ander. dit geld voor dus voor de ipk( invalide-parkeer-kaart ) of ipp (invalide-parkeer-plaats)

een voorwaarde is dat uw buurvrouw niet meer, of zeer moeizaam dan 100 meter kan lopen.
dit wordt beoodeeld door een arts die wordt aangeweze door de arts van de wmo, van de afdeling binnen uw gemeente.
is dit het geval dan is het mogelijk om een parkeerplaats waar het kenteken van haar auto dan onder het ivp bord wordt gemaakt en zo dicht mogelijk bij haar woning zal worden geplaatst.

tot jaren geleden waren er oranre parkeerkaarten op kenteken van de auto en geledig in heel nedeland. deze kaarten zijn vervangen, nu blauw ze van kleur en geldig in heel europa en neit meer op kenteken maar op naam, zodat deze kaart ook geldig is als iemand anders deze buurvrouw ergens naar toe brengt met een andere auto dan de hare. |deze kaart is dus voortaan persoonsgebonden, er moet dan ook een pasfoto op komen wat de gemeente regeld.


sorry, maar dit is aperte onzin. niet iedereen die een gpk heeft, heeft recht op een gpp! (invalide wordt bijna niet meer gebruikt m.b.t. mensen met een beperking, kijk maar op zo'n kaart)
ik heb wel een kaart, maar absoluut geen recht op een parkeerplek. niet iedereen die recht heeft op een kaart heeft recht op zo'n plek. anders wil ik graag weten in welke wettelijke bepaling dat terug te vinden is. ga maar na hoeveel gpp's er zouden moeten zijn als iedereen met een kaart er recht op had.