Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 17-03-2011 10:03:00
Auto & Vervoer

Buren nemen parkeerplaatsen in

Jammer dat velen zich helemaal niet voor kunnen stellen hoe ongelooflijk irritant het is als je je auto niet kunt parkeren. beetje kortzichtig om zo'n grote broek aan te trekken omdat je toevallig zelf wel kunt parkeren. bij aso's helpt maar een ding: dezelfde taal spreken. ofwel wie niet horen wil moet maar voelen.

ik pleit er voor dat ieder huishouden max. 2 auto's heeft die in de directe omgeving geparkeerd mogen worden. de rest gaat maar bij de afslag van de rijksweg staan. juist omdat het openbare weg is en dus van ons allemaal is er geen enkele reden te bedenken, waarom er iemand naast je 6 plekken in beslag neemt, terwijl je zelf een paar km verderop een ander lastig moet vallen.

verder zou het al heel fijn zijn als ned. z'n garage's uit zou ruimen voor het stallen van de auto. ik wed dat 80% van de garage's vol staat met troep dat naar de kringloop kan. maar dat terzijde.
dit hele parkeerprobleem gaat ons nog boven het hoofd groeien. zeker als nl voortdurend nieuwe autoeigenaren op blijft nemen. zij moeten hun auto toch ook ergens kwijt. maar goed, als het maar lang genoeg duurt, gaat het vanzelf wel vervelen. ook voor die bijdehandte reageerders.