Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 17-03-2011 14:35:35
Auto & Vervoer

Buren nemen parkeerplaatsen in

[quote=quantas schreef op donderdag 17 mrt 2011, 13:35]ik zag net dat er 10 plekken waren dus klopt die 1,5 dus wel excuses.

gewoon dan alles bezetten zodat ze zelf ergens anders mogen staan, en die andere straat zal dat vast en zeker niet pikken dat is zeker.

idd, gewoon lik op stuk.
bij mijn zus en zwager voor de deur was er ook een buurman met een dikke bmw onder zijn kont die dus iedere keer met zijn auto op 2 parkeerplaatsen ging staan omdat ie bang was dat er een kras op zijn auto zou komen.
aangezien daar ook niet al te veel parkeerplaatsen waren, was dat zeer hinderlijk.
mijn zwager en andere buren werden dat op een gegeven moment zo spuugzat dat ze hun auto echt stijf tegen die van hem hebben geparkeerd zodat hij niet meer er in kon zowel aan de ene als aan de andere kant.
's morgens grote hilariteit natuurlijk, want hij moest naar zijn werk, maar kon zijn auto niet in, hij overal vragen van wie die auto's waren die er stijf tegenaan stonden, maar iedereen deed of zijn neus bloedde en zeiden dat ze van niets wisten.
uiteindelijk heeft ie een taxi moeten bellen.
nou, hij heeft het nooit meer geflikt en stond voortaan netjes in het vak.
dus gewoon wat jouw buren flikken gewoon terug doen, net zo lang tot ze het begrijpen.