Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylli - 17-03-2011 15:03:55
Auto & Vervoer

Buren nemen parkeerplaatsen in

[quote=orgelmuts schreef op donderdag 17 mrt 2011, 12:16]@sylli

nu heb ik toch even een vraagje voor je. (gewoon uit nieuwsgierigheid)
als alle parkeerplaatsen op 1 na bezet zijn, maar je weet dat je gehandicapte buurvrouw over zeg maar een kwartiertje thuis komt, zet jij dan met die wetenschap je auto ook een paar straten verder, of ga je op dat ene lege plekje staan?


ik kom altijd als een van de laatsten thuis, dus alle plekken zijn dan al bezet. en ik ben geen heilige, maar als ik eerder er zou zijn en een plekje zou hebben en mijn gehandicapte buurvrouw komt later, dan gun ik haar dat plekje.
het is weleens voorgekomen dat andere buren hun plek aan haar afstaan en we hebben haar ook gezegd dat als ze eraan komt en geen plek hebt, ze best een van ons kan bellen om te vragen of we haar die plek kunnen geven. (we weten precies wie welke auto heeft).
zij is een sterke vrouw, absoluut niet zielig en weigert (voor zichzelf) ons erom te vragen. op sommige dagen gaat het niet zo goed en als ze van zichzelf weet dat ze het naar huis lopen niet gaat redden, belt ze haar partner die haar dan met een rolstoel gaat ophalen van de plek waar ze dan geparkeerd staat. ze neemt zelf nooit de rolstoel mee omdat deze simpelweg niet goed in haar auto past en ze er ook zo min mogelijk gebruik van wilt maken.