Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lsk520
Lsk520 - 17-03-2011 20:15:41
Auto & Vervoer

Buren nemen parkeerplaatsen in

[quote=gajnieuw schreef op donderdag 17 mrt 2011, 18:00]ik wil hier even reageren op het feit dat de gehandicapte vrouw geen eigen plek zou krijgen van de gemeente. dit is totale onzin. er zijn landelijke regels hiervoor. heeft ze al een invalide kaart. zo ja dan is dat 1 vereiste waar ze aan moet voldoen. ten tweede moet ze geen 100 meter kunnen lopen. anders heeft ze gewoon weg pech.
ik zou als ik jullie was het gewoon nog een keer aanvragen. maar vaak kost zo'n plek wel geld. maar als ze aan de 2 punten voldoet moet het als het goed is geen probleem zijn. en voor alle andere buren is het eigenlijk niet anders dan dit te accepteren. je kan hier gewoon weg niets tegen doen.

tip: lees eerst eens alle postings in dit topic voor je een zinloze bijdrage dumpt.