Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 17-03-2011 23:12:36
Auto & Vervoer

Buren nemen parkeerplaatsen in

[quote=sylli schreef op donderdag 17 mrt 2011, 15:03][quote=orgelmuts schreef op donderdag 17 mrt 2011, 12:16]@sylli

nu heb ik toch even een vraagje voor je. (gewoon uit nieuwsgierigheid)
als alle parkeerplaatsen op 1 na bezet zijn, maar je weet dat je gehandicapte buurvrouw over zeg maar een kwartiertje thuis komt, zet jij dan met die wetenschap je auto ook een paar straten verder, of ga je op dat ene lege plekje staan?


ik kom altijd als een van de laatsten thuis, dus alle plekken zijn dan al bezet. en ik ben geen heilige, maar als ik eerder er zou zijn en een plekje zou hebben en mijn gehandicapte buurvrouw komt later, dan gun ik haar dat plekje.
het is weleens voorgekomen dat andere buren hun plek aan haar afstaan en we hebben haar ook gezegd dat als ze eraan komt en geen plek hebt, ze best een van ons kan bellen om te vragen of we haar die plek kunnen geven. (we weten precies wie welke auto heeft).
zij is een sterke vrouw, absoluut niet zielig en weigert (voor zichzelf) ons erom te vragen. op sommige dagen gaat het niet zo goed en als ze van zichzelf weet dat ze het naar huis lopen niet gaat redden, belt ze haar partner die haar dan met een rolstoel gaat ophalen van de plek waar ze dan geparkeerd staat. ze neemt zelf nooit de rolstoel mee omdat deze simpelweg niet goed in haar auto past en ze er ook zo min mogelijk gebruik van wilt maken.


@sylli

nou, dat is in elk geval goed geregelt met de buren!
ik zou wel willen dat mijn buren zo waren, voordat ik een gpp had was het parkeren een drama en toen ik dat plekje eenmaal had, werd ik met de nek aangekeken en werd er gezegd: je denkt zeker dat je heel wat bent, dat je een apart plekje krijgt.
en heel vaak een ander op de parkeerplaats omdat ze "het bord niet hadden gezien", ja tuurlijk!
gelukkig gaat het nu een stuk beter.
heeft ze ook het telefoonnummer van het gezin dat de overlast veroorzaakt?
voor haar willen ze misschien de auto wel weghalen?
niet dat het voor de rest van de straat helpt.
in elk geval raad ik je aan om je leven er niet door te laten vergallen, gelukkig heb je in tegenstelling tot je buurvrouw een paar gezonde benen en heb je gelijk je beweging voor de dag! ;-)

vr.gr. wilma.