Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-03-2011 07:51:27
Geldzaken & Recht

Bonus ing

Villadorina schreef op donderdag 17 mrt 2011, 18:27: met "enige" verontwaardiging kennis genomen van de wanstaltige hoogte bonus ing top
volgens mij is een bonus een aardigheidje dat je krijgt als je extra je best hebt gedaan -
kinderen krijgen bv een stickertje van de juf of meester
het gaat over extra je best doen - dat een mens zijn best doet om goed te presteren, lijkt mij buiten kijf , dat is onderdeel van je werkzaamheden
bankmensen hoeven kennelijk niet optimaal te functioneren binnen hun functie en beloning
bij de laatste bankenmisère heb ik al een deel van mijn geld ondergebracht van ing naar asn - uit luiïgheid niet mijn betaalrekening - dat ga ik dus nu wel doen - soort stil protest, veel anders kan ik niet doen.
de bonus die ik voor deze aktie krijg ? enig ongemak maar daarna goed gevoel toch iets te kunnen ondernemen, als iedere rekeninghouder dit doet vallen er geen bonussen meer uit te betalen.

uw "verwondering" deel ik. schaamteloos volk, die bankiers. van ons geld om hen weer door te laten gaan laat meneer de ceo zich even een bonus toeschuiven van 1,100.000 euro. wanneer dit pas na de volledige terug betaling van hun ondersteuning uit de staatskas wegens hun wanbeleid zou gedaan worden vind ik dat voor mensen die gewoon hun werk doen nog tegenover de andere medewerkers onverantwoord te veel.
villadorina naam het geld weg bij die bank. datzelfde heb ik vorig jaar ook gedaan. inderdaad, wanneer iedereen dit zou doen zou dat het enige middel zijn om dat graaivolk tot redelijkheid te dwingen. onze slappe overheid komt niet verder dan keer op keer te vertellen dat zij het "betreuren" maar dat het binnen hun spelregels valt. de consument is veel sterker dan zij vermoeden zodra ze zich weten te multipliceren. zo drijft dit voortdurende imago het volk tot opstanden en chaos.