Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-03-2011 11:19:12
Elektronica & TV

Upc decoder

Commonsence schreef op zondag 20 mrt 2011, 11:06: helaas heb ik exact hetzelfde met die inmiddels 7de upc decoder/mediabox.
ik wil graag daarom naar een andere leverancier, echter ik vrees ook daar tegenwoordig dezelfde klungelige toestanden.
we zouden upc alleen tot doeltreffende oplossingen voor hun wanprestaties kunnen dwingen door echt massaal niet meer voor die extra hd sevice te betalen totdat zij het alles hebben opgelost. ze wachten nu op voldoende klachten alvorens tot doeltreffende actie over te gaan.
uitzending gemist op mijn heel grote beeld moet ik nu helaas maar als niet mogelijk beschouwen. belachelijke situatie. oplichters zijn het, waren het en zullen ze waarschijnlijk blijven!
is mijn vierde box, heb een half jaar geleden hd erbij gepakt in de hoop dat de box beter zou zijn, ik kan maar een beoordeling geven, bagger!!!
mijn grootste ergernis is nog dat ik iedere maand betaal aan film 1 maar uiteindelijk maar gemiddeld 1 film per maand kan zien. o...........verd...... daarom heet het natuurlijk film 1, maar een film!!!!!
ik heb alleen internet en tv, betaal zo'n 95 per maand maar krijg naar mijn gevoel maar voor 45 per maand, wil ik erover gaan klagen, wat ik al diverse malen heb moeten doen, kost het aan telefoon ook nog eens, van het laatste half jaar, zo'n 45 euro aan telefoonkosten.
ik kan niet zeggen, ik wil wel overstappen naar een andere provider, alleen die is er niet!!!