Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

börgemeister
börgemeister - 22-03-2011 02:49:48
Vrije tijd & Tuin

Boekenweekgeschenk bij v en d niet gratis

[quote=loreleigil schreef op maandag 21 mrt 2011, 15:25][quote=pino123 schreef op maandag 21 mrt 2011, 15:15][quote=börgemeister schreef op zaterdag 19 mrt 2011, 21:13]word over die € 0,01 ook nog btw over afgedragen?

het is een principekwestie en gratis blijft gratis en niet belastend op de kassabon met € 0,01. merk het ook met coupons van airmiles, dat er € 0,01 wordt op de kassabon verschijnt. ik heb er zelfs een koop daardoor voor gelaten, ter plekke niet geaccepteerd en niet betaald, om dat de verkoper het weigerde aan te passen.

hoeveel eurocenten zouden op een dag op deze wijze extra worden verdiend?

laten ze op een goede dag 100 van die dingen verkopen, dan gaat het dus om 1 euro, zozo....
verkoper past het niet aan en jij staat zonder boek....
maal 63 winkels, maal 6 dagen boekenweek is € 378,-. als er echter bij een v&d voor €378,- iets gejat wordt, is de v&d te klein. het blijft gewoon niet correct. er wordt geadverteerd met een cadeau: http://www.vd.nl/boeken.html">klik.
er staat letterlijk: bij besteding van minstens 12,50 aan nederlandstalige boeken krijg je 'de kraai' cadeau[/i.] en dus niet niet bij besteding van minstens 12,50 aan nederlandstalige boeken krijgt u 'de kraai' voor € 0,01.


daarvoor werd ik beloond met 4 negatieve tegenover 6 prositieve duimen.

volkomen met je betoog mee eens. wij accepteren het maar, het is maar 'één eurocent' om je daar druk om te maken. gedwongen accepetatie van de afronding onder aanvoering van die grootgrutter die destijds op kleintjes lette, ja op die eigen kleintjes.