Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylli - 22-03-2011 10:10:30
Auto & Vervoer

Buren nemen parkeerplaatsen in

[quote=nbw schreef op dinsdag 22 mrt 2011, 01:07]1 ding begrijp begrijp ik niet in dit verhaal van silli. ze woont in een nette kindvriendelijke buurt en ineens duikt er een familie op met tig auto's op parkeerplaatsen met een verhaal erbij voor elke auto die er staat. hoe en waarom weet je dit.is dat sociale controle? ik snap het niet.

inderdaad sociale controle. mede doordat er maar 6 woningen in de straat staan is het contact tussen de buren onderling goed.
toen dit gezin er kwam wonen, was het zomer en werden er weleens bbq's of tuinfeestjes gehouden waarbij iedereen, dus ook de nieuwe buren werden uitgenodigd. dan praat je dus met de nieuwe buren; dat heet sociaal doen.
vandaar dat wij weten wat voor werk ze doen, wat de zonen doen, waar ze hiervoor woonden, etc. gewoon smalltalk.

[quote=nbw schreef op dinsdag 22 mrt 2011, 01:07]wat ik nog erger vind is de gehandicapte buurvrouw misbruiken omdat de gemeente op verkeerde tijden komt kijken. als de buurvrouw door haar handicap moet parkeren dicht bij huis zal geen gemeente dit afwijzen en haar en een gereserveerde plek toestaan.

misschien zie ik het wel helemaal verkeerd maar laat het dan weten .


ik begrijp niet wat je hiermee bedoelt? misbruik ik de gehandicapte buurvrouw?