Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-03-2011 13:14:52
Elektronica & TV

Upc decoder

Heb je al eens geprobeerd om de versterker er tussenuit te halen? maak je gebruik van splitters? ook die even weghalen. even rechtstreeks aansluiten, dus zonder andere zaken ertussen. kabel die binnenkomt dus direct op de mediabox aansluiten. als de kabels goed zijn zou dat het probleem op moeten lossen. je zou een andere versterker kunnen proberen, ook een versterker kan kapot gaan en dus problemen geven.

je zegt dat het binnenkomende signaal perfect is, heb je dat opgemeten dan? zo niet meet de db's van het binnenkomende signaal eens op.

heb je de mediabox al eens een software update gegeven? ik weet niet welke je hebt en er zijn verschillende wegen voor de verschillende boxen. vaak moet je het vooruitspoelen knopje ingedrukt houden maar als je een andere hebt zal dat niks uithalen. je kan het aan de helpdesk vragen die weten het precies.

(even uit mijn geheugen geput als oud medewerker van de helpdesk)

zelf heb ik gelukkig geen enkel probleem met het signaal of met de mediaboxen die ik in gebruik heb.