Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-03-2011 14:29:13
Elektronica & TV

Upc decoder

Johntab schreef op dinsdag 22 mrt 2011, 13:36: commonsence schreef op dinsdag 22 mrt 2011, 12:59: johntab schreef op dinsdag 22 mrt 2011, 12:48:
chrisantonis

"ik kan niet zeggen, ik wil wel overstappen naar een andere provider, alleen die is er niet!!!"

heb je wel eens van een schotel gehoord? heb die al 15 jaar tot volle tevredenheid. bij mij komt geen enkele kabelboer het huis in!!!

leuk wanneer je lekker achteraf in een kasteel woont. want wie willen er nou in de stad of in de bewoonde wereld een schotel op zijn huis zien? lekker buurtje om in te wonen moet dat dan zijn of op die manier worden.

ik woon in een leuke buurt in blaricum en ik wil liever 500 zenders dan de rommel die de kabelboer doorgeeft. en het is nog veel goedkoper.!

ja, ik woon in wassenaar en heb er ook eentje maar die is voor niemand zichtbaar. ik heb buitenlands personeel intern en die zijn er heel blij mee dat dit kan zonder voor het huis een storende aanblik te zijn. maar u weet wel wat ik bedoel met schotels op je balkonnetje in speciale buurten. die zijn ook niet in blaricum, waar de minste laan van aanzien de van der tongenlaan zou moeten zijn.