Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

willewill
willewill - 22-03-2011 14:51:35
Voeding & Gezondheid

Geef ons de ziekenfondsen terug!!!

[quote=willewill schreef op maandag 21 mrt 2011, 19:37]hallo allemaal,
ik hoop hiermee een discussie op gang te krijgen die zijn weerga niet kent!

als ik terugkijk naar vroeger, hadden wij ziekenfondsen, opgericht door de kleine man, die verzekerd was tot een bepaalde loongrens.
dit was toen betaalbaar, hetgeen nu, met de grote 4 verzekeraars, duidelijk de pan is uitgerezen, waardoor??,deze zitten elkaar aan te kijken, en dan is de premie bepaald, zeggen hoeven ze niks, maar blikken spreken boekdelen.
de bestuurders, raad van commissarissen,haast allemaal gesjeesde medewerkers van verzekeraars,die hier hun vette buit binnenhalen,kijk maar eens op de sites, dan zul je zien, dat er ook veel politieke figuren in deze organen zitten..
de politiek heeft bewust de banen in de toekomst voor zichzelf "geregeld"
destijds, ziekenfondsen, de bestuurders kwamen uit alle lagen van de verzekerden, deze mensen wisten wat er leefde onder de verzekerden, de huidige topbestuurders kennen alleen nog maar de hay-norm, waar ze zich achter verschuilen als het om hun salarissen gaat, de bestuurders van weleer,deden het voor de onkostenvergoeding van de kilometers, flesje wijn op hun verjaardag en een kerstpakketje, net als het personeel van hun verzekering. dit was een doorn in het oog van de politiek, daar zaten miljoenen, waar ze geen vinger achter konden krijgen, dus bedachten zij een list om de ziekenfondsen op te laten gaan in hun bovenbouw, voorbeeld: de ziekenfondsen van brabant en limburg in het label van vgz. de topbestuurders van vgz, verdienen meer als de balkelende norm, vaak 3x zoveel. de topdirecteuren zelfs 4x.
hoe zegt men, :de zorg is onbetaalbaar?? het verdwijnt in de bodemloze zakken van schaamteloze lieden!
als onze minister van volksgezondheid wil bezuinigen zonder de rekening bij de zieken en ouderen neer te leggen, geef ik haar de raad om ons de ziekenfondsen terug te geven, met een kruideniersmentaliteit is niks mis mee!

groet

willewill

het gaat er mij om dat het afgelopen moet zijn met de graaicultuur, welke door de politiek is gecreƫerd, eerst alles op een hoop, dan zelf het meest betaalde baantje eruit pikken. dat de politiek hierop "verontwaardigd" reageerd, is duidelijk, daar blijft het ook bij, ze gooien toch geen eigen ruiten in??kijk maar naar zalm, hij was destijds directeur van het cpb en heeft tijdens een vergadering gezegd"ouderen zijn misbruikers van de zorg!!! nee kijk maar om je heen naar de graaiers, terwijl de mensen die werken in de zorg, op de minuut worden afgerekend,als zij bezig zijn met de hulpverlening, terwijl de top zichzelf verrijkt.
willewill