Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-03-2011 16:39:43
Elektronica & TV

Upc decoder

Upcwebcare schreef op dinsdag 22 mrt 2011, 14:31: @chrisantonis, commonsence en lenyenfred,

uit jullie berichten begrijp ik dat jullie problemen hebben met de on demand functie op de mediabox. ik zou graag kijken wat er aan de hand is.

kunnen jullie een email sturen naar webcare@upc.nl met daarin jullie postcode en huisnummer? dan neem ik contact met jullie op.

kunnen jullie in de email aangeven dat het naar aanleiding van dit topic is?

alvast bedankt.

@moesje57,

alle opgenomen programma's op de box kunnen niet gekopiƫerd worden. het is wel mogelijk om met een ander apparaat op te nemen van het externe kanaal waar de box op staat. je kan dus een opgenomen programma afspelen en dan op laten nemen door een ander apparaat.

@geer56,

uit je bericht begrijp ik niet helemaal wat er aan de hand is. ik wil graag kijken wat ik voor je kan doen. zou je ook een email kunnen sturen met daarin je postcode en huisnummer? met in de email een vermelding naar dit topic? dan ga ik het uitzoeken.

kijk, wij altijd maar klagen over die firma upc maar dit mag ook wel even positief vernoemd worden. upc op de betere weg. precies wat diederik karsten beloofd en bedoeld heeft.
klasse!