Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-03-2011 22:48:08
Elektronica & TV

Upc decoder

Ik heb een half jaar liggen "klooien" met de upc mediabox. aanvankelijk kreeg ik regelmatig blokjes in het beeld. dat lag volgens upc aan de kabel en connectoren, toen weer aan de antenneversterker. een nieuwe kabel en goede connectoren gaven inderdaad beter beeld maar "programma gemist' werkte nog steeds niet. uiteindelijk is het me met dezelfde kabel, connectoren en antenneversterker wel gelukt.

't mag zijn dat het aan de kabel en connectoraansluiting lag maar ik vind het véél te storingsgevoelig. klanten hebben een robuust systeem nodig dat niet bij het minste of geringste een storing geeft. het aantal klachten over de mediabox geeft aan dat upc hier nog een verbeterslag te maken heeft.