Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 24-03-2011 12:20:36
Huishouden & Energie

Mishandeling of vermingking

[quote=vladja schreef op donderdag 24 mrt 2011, 10:56]loreleigill,

moes spreekt over "mijn" zwerfkat. dus kennelijk een zwerfkat, die bij haar in de buurt verblijft. zwerfkatten hebben geen eigenaar, dus je kan nergens toestemming vragen.

wat doe jij liever? je oorlel missen of de rest van je leven opgesloten zitten in een asiel zonder vooruitzichten met de kans op een spuitje wegens onplaatsbaarheid?

vladja


het ligt er maar aan hoe je 'mijn zwerfkat' interpreteerd. totdat ts dat beter uitlegt, kan er weinig zinnigs over gezegd worden. is het zijn/haar kat die rondzwerft? is het een fulltime zwerfkat en bedoelt ts met 'mijn' dat hij/zij het diertje voert? of klopt jouw uitleg? te onduidelijk.
en trouwens, niet elke zwerfkat is onplaatsbaar. mijn kattenvriend is een voormalige zwerver die nu een fulltime binnenkat is. geen centje pijn en hij is dik tevreden.