Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 25-03-2011 22:07:26
Huishouden & Energie

Mishandeling of vermingking

[quote=moes schreef op vrijdag 25 mrt 2011, 21:22]vladja
een uitstekend verhaal helemaal mee eens ,maar moord en brand schreeuwen kan je beter weg laten,ik weet niet of jij een huisdier bezit ,maar ik was behoorlijk emotioneel
toen muis terug kwam met een half oor
moes

ik heb mijn hele leven katten gehad en heb ze nog. overgeschoten exemplaren uit een nestje, zwervers, die zijn aan komen lopen en door het kattenluik er bij ingetrokken zijn (en daarna gewoon mee verhuisden), gevonden exemplaren, buiten gezet of achtergelaten bij een verhuizing. ik heb nog nooit "verlegen" gezeten om een kat. daarbij meestal ook nog wel een hond.

op het hoogtepunt had ik er 15. nest van 5 (waarvan zwerfmoeder verongelukt) aan de flessenvoeding, 5 volwassen katten, waarvan er 1 ook een nest had (14 dagen jonger dan het andere nest), want toen ze zwanger bleek werd ze op straat gezet. de hond (teef, nooit nest gehad) adopteerde het nest wezen voor wassen etc.

we woonden toen "buiten" en hadden nog 3 paarden op stal, 1 geit en een "gevonden" zwaar verwaarloosde kleine pony. die vond ik na het boodschappen doen in het weitje bij de geit. na een week of 7 meldde de eigenaar zich. een verre kennis, die het kleintje tussen zijn paarden buiten had lopen. die grote paarden lieten die kleine niet toe bij het hooi en ander bijvoer wat hij gaf. toen hij eindelijk tot de conclusie kwam dat het niet goed ging met die pony, dacht hij, weet je wat; als iemand er 'm nog weer bovenop kan krijgen dan is het vladja, daar zet ik 'm maar neer. zoals hij later zelf verklaarde en maupie weer terug wilde hebben, omdat maupie boven jan was.

vladja