Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ze
zeno1031 - 26-03-2011 20:26:09
Computers & Telefonie

Paypal uitzending 26 maart

Bij het zappen ben ik toevallig bij kassa beland en blijven kijken aangezien mijn paypal account slechts 1 jaar oud is.

ik ben geschrokken van de subjectiviteit van de presentatrice en haar gebrek aan elementaire beleefdheid door haar praatgast niet te laten uitspreken op het moment dat zijn antwoord haar niet bevalt. weinig professioneel.

zelf ben ik super-tevreden met paypal en heb tot groot genoegen al vele koopjes gedaan (vooral ebay). het enige waar ik spijt van heb is dat ik niet eerder een paypal account heb geopend.

natuurlijk zijn er risico's maar die heb je voor het grootste gedeelte zelf in de hand : een goede computerbeveiliging, goed informeren en een gezonde dosis boerenverstand. bovendien heeft paypal heel wat procedures die je helpen wanneer het scheef loopt. een pakje verzenden naar bvb india zonder t&trace is niet bepaald slim. dan is ook paypal machteloos.

nog succes met het programma.
groetjes uit belgie.