Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
dejeeper - 27-03-2011 10:13:56
Computers & Telefonie

Paypal uitzending 26 maart

Hallo,
al jaren kijken wij naar de uitzendingen van kassa en ook de nieuwsbrief wordt met groot plezier ontvangen en gelezen.

maar de enorme irritatie die ontstaan is na de uitzending van de afgelopen zaterdag zet alle voorgaande uitzendingen in een twijfelachtig daglicht.
de vraag doet zich dan ook voor of kassa wel zo objectief is als ik altijd gedacht heb.
ik heb speciaal een dag gewacht voor ik deze mail naar jullie stuurde. ik heb die tijd gebruikt om af toe koelen van de vreselijke ergernis die door het gedrag van uw presentatrice van zaterdag avond over de uitzending van paypal was ontstaan. buiten de enorme vooringenomenheid van haar, kreeg ik sterk de indruk dat deze uitzending tot stand gekomen was met sponsoring van nederlandse banken. vooral de eind conclusie dat betalen via een nederlandse bank veiliger was is het stomste dat ik ooit gehoord heb. dus uw presentatrice is van mening dat als ik iets koop in b.v. hongkong en ik de betaling via de ing ga regelen dat beter is dan via paypal. foei, foei en nogmaals foei.
als 65 jarige maak ik al jaren gebruik van paypal en als men zich houd aan de regels die door paypal zijn opgesteld en die ook te vinden zijn op de home page van paypal dan is er niets aan de hand. dat uw presentatrice deze informatie niet kon vinden zegt meer over het iq van haar dan van het slechte presteren van paypal.
zij kan dit alleen nog goed maken door in de volgende uitzending van paypal deze meneer van paypal terug te laten komen en de man spreektijd te geven zodat hij zijn verhaal kan vertellen zonder dat uw presentatrice er door heen raaskalt.

vriendelijke groet,
cor